Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MS

Kdybych šel do ojetiny za 270 tisíc, zcela určitě bych si k prohlídce auta pozval na pomoc zkušeného automechanika.

5 0
možnosti
MP

Po zhlédnutí reportáže jsem nabyl dojmu že to byl zase nějaký nějaký hon na STK. Ta kontrola STK byla 2 roky stará, jednak to nebyla vadná podvozková skupina byla to příčka která přichytává zadní diferenciál.

5 1
možnosti
LF

Takže tohle je rez, která vznikla za 19 měsíců a vlastně to podle vás nevadí, že to, na čem je komplexně vlastně celý zadek, včetně těhlic kol, visí v luftě? V případě nějaké krizové situace se to s karosérií rozloučí a stane se z toho na silnici šrapnel? To je hon na STK?;-(

2 2
možnosti
Foto

I36v27a78n 48V76e68s71e71l34ý

26. 8. 2019 11:37

A ono jde auto rozprodat na díly? Mám za to, že k vyřazení auta z registru je potřeba potvrzení o ekologické likvidaci od licencovaného subjektu. A v jedné tv reportáži jsem se dozvěděl že sběrny nesmí vykupovat použité díly z automobilů od občanů - jen od servisů. V té reportáži si pán sám vyměnil brzdové kotouče a staré mu ve sběrně nevzali.

4 0
možnosti
Foto

Jde to úplně běžně.

1 0
možnosti
PV

Hrůza je také to, že si někdo koupí šrot, za který zaplatí navíc 100% ceny.Rv

8 0
možnosti
  • Počet článků 46
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 4910x
Supervizor a zakladatel poradenského portálu First Car Diagnostics - FCD.eu.

Od roku 1993 pracuji pro mezinárodní společnost IHR v divizi diagnostických a emisních přístrojů. Spolupodílel jsem se na diagnostické příručce HMS 990 u firmy Hermann Electronic (celosvětově výhradní dodavatel přístrojů Hermann pro Mercedes Benz). Na portálu FCD.eu sdružujeme 4.500 autoservisů u nás i v zahraničí s denní návštěvností 600 čtenářů profesionálů opravářů, kterým poskytujeme pomoc na dálku při diagnostice všech značek vozidel.

Díky našim zkušenostem poskytujeme v ČR školení emisním mechanikům a jsme pro tuto činnost schváleni Ministerstvem dopravy ČR. 
Jsem přitom neúnavným bojovníkem za narovnání pokřivené české legislativy v oboru emisních kontrol a za renesanci kvalitní řemeslné práce při opravách vozidel v autoservisech, hlavně co se jejich emisních systémů týče.

Seznam rubrik