Diskuse

Nákladní Dieselgate: Odhadem 14.000 tun NOx emitují manipulované tahače.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, pred tydnem o tom informovala ZDF. A take ze se ne ne policie zameri. To zase Bude clanku v novinach o sikanovani ceskych ridicu.

0 0
možnosti

takže jen abych jasně ukázal, že ty informace které předkládáte jsou mírně řečeno zaujaté z hlediska profesního. prostě vás strašení žií, takže postupně: musí vědět řidič - nemusí. Vůbec ho to nezajímá. V podstatě jen jede a hlásí odchylky, musí vědět účetní - účetní účtuje doklady. do techniky jim nic není, nerozumí tomu a o mnohých dokladech ani netuší co přesně jsou, musel vědět majitel - no tak majitel neví o mnohém a tohle ve větších firmách určitě neřeší, ekonom - ekonom ve většině případů opět jako účetní ani netuší, že něco takového vůbec existuje. Pokud tedy bojujete za jakési narosnání, tak jistě například i víte, že jen 3 největší lodě vyprodukují více emisí, než celý automobilismus. Čili všechny ty naše boje za plnění fyzikálně nereálných norem jsou pokrytectvím někomu sloužícím.

2 0
možnosti

I17v39o 46B88o66u93š75e

20. 1. 2017 10:52

Kde jste vzal tu teorii o tech tech nejvetsich lodich?

0 0
možnosti
Foto

Bu bu bu !

Pořádně se bojte a hlavně plaťte !

2 3
možnosti

Ty podvody dělají hlavně řidiči z východu (exostbloku) .Šetří peníze a poplatky na dálnice. V Německu platí, čím čistější auto, tím menší poplatky.

1 1
možnosti